Forumul asociatiei femeilor musulmane 'EL NUR' din Republica Moldova pentru femeile muslim din R. Moldova şi din toata lumea :) |
BİNE ATİ VENİT PE FORUMUL DESTİNAT EXCLUİV FEMEİLOR femeimusulmane.md!! Mevlid Kandili, 12-13 Ocak Pazar-Pazartesi
Üç Ayların Başlangıcı, 30 Nisan Çarşamba:::::::::Regâib Kandili, 01-02 Mayıs Perşembe-Cuma:::::::::Mi’râc Kandili, 25-26 Mayıs Pazar-Pazartesi:::::::::Berât Kandili, 12-13 Haziran Perşembe-Cuma::::::::Ramazân’ı Şerif Başlangıcı, 28 Haziran Cumartesi:::::::::Kadir Gecesi, 23-24 Temmuz Çarşamba-Perşembe:::::::::Ramazan Bayramı 1. Gün, 28 Temmuz Pazartesi::::::::::Ramazan Bayramı 2. Gün, 29 Temmuz Salı
Ramazan Bayramı::::::::::3. Gün, 30 Temmuz Çarşamba:::::::::Arefe, 03 Ekim Cuma
Kurban Bayramı:::::::::1. Gün, 04 Ekim Cumartesi::::::::Kurban Bayramı 2. Gün, 05 Ekim Pazar:::::::Kurban Bayramı 3. Gün, 06 Ekim Pazartesi::::::::Kurban Bayramı 4. Gün, 07 Ekim Salı:::::::::Hicrî Yılbaşı, 25 Ekim Cumartesi::::::::Aşûre Günü, 03 Kasım Pazartesi
|
Ultimele subiecte | » O porunca importanta: RugaciuneaSam Dec 27, 2014 3:53 pm Scris de Sevde» Probleme pe care un musulman trebuie så le evite:Sam Dec 27, 2014 3:46 pm Scris de Sevde» citatul zilei!Lun Dec 22, 2014 2:50 pm Scris de Kagome San» İnforatii despre haj si umre!!!Joi Iun 19, 2014 3:04 pm Scris de marianna» Cum ne rugam in Noaptea Beraat(noaptea iertarii)Joi Iun 12, 2014 10:03 am Scris de marianna» NOAPTEA DE BERAATSam Mai 31, 2014 1:07 am Scris de Selma Nuran» Bucataria turceasca! si nu numai!Mier Mai 21, 2014 6:36 am Scris de Selma Nuran» Rochii de mireasaLun Mai 19, 2014 7:06 am Scris de Kagome San» Modele de a purta hijabulLun Mai 19, 2014 6:58 am Scris de Kagome San» Calendar islamic 2014Joi Mai 15, 2014 7:12 am Scris de Selma Nuran» Falafel Chiftele de nautJoi Mai 15, 2014 7:11 am Scris de Selma Nuran» Legile forumului!!!!!!!!!!Joi Mai 15, 2014 7:09 am Scris de Selma Nuran» Postul(oruci). Tipurile de postLun Mar 24, 2014 2:23 am Scris de Selma Nuran» Ce simțim atunci când murim? Mier Mar 19, 2014 11:21 pm Scris de Selma Nuran» Citate de Dschalal ad-Din Muhammad Rumi mai numit si MevlanaMar Mar 18, 2014 2:03 am Scris de Sevde» femeia musulmana modernaLun Mar 03, 2014 10:05 am Scris de Selma Nuran» Care este motivul pentru care au fost creaţi oamenii?Vin Feb 21, 2014 10:23 pm Scris de Selma Nuran» Avem voie musulmanii sa sarbatoreasca Craciunul şi Anul nou? Hadisuri la aceasta tema.Sam Feb 01, 2014 12:09 pm Scris de Vizitator » Numerele in ArabaSam Feb 01, 2014 7:49 am Scris de Vizitator » FECIOARA MARIA,O FEMEIE EXEMPLARA (Allah fie multumit de ea) Lun Dec 23, 2013 2:20 pm Scris de Sevde |
Cine este conectat? | În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator
Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 118, Lun Iul 31, 2017 6:57 pm
|
|
| Ruga la trezire | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Selma Nuran Admin
anul convertirii : 2010 Data nasterii : 18/01/1987 Varsta : 37 Data de inscriere : 29/08/2010 Localizare : CHİŞİNAU Ocupatie : sotie şi mamica fericita elhamdullillah Stare de spirit : elhamdullillah Mesaje : 908
| Subiect: Ruga la trezire Joi Mar 24, 2011 3:22 am | |
|
La trezire
1-Multumirea fie lui Allah cel care ne-a înviat după ce ne-a luat la El şi către El este Învierea. ”Elhamdulillah ellezii ahyana bada ma ematena we ileyhi ennusur”
2-Nu este venerat pe drept altcineva în afară de Allah, Unicul, Cel- Fără-de-Asociaţi, ale Lui sunt Împărăţia şi Mulţumirea şi El este de toate în stare. Slavă şi mulţumire lui Allah, nimeni nu este venerat pe drept în afară de Allah, El este cel mai mare, nu exista nici o forţa şi nici o putere în afară de Allah, Cel Preaînalt, Cel Preamăreţ, Doamne iartă-mi mie. ”La ilahe illa Allah wahdehu la seriike. Lehul mulku we lehul hamdu ,we huwe ala kulli şeyin qakiir. Subhane Allah,welhamdulillah we la ilahe illa Allah wa Allah ekber ,we la hawle we la quwete illah billah al Aliyil Aziim.
3-Mulţumirea fie lui Allah Cel care mi-a binecuvântat corpul şi mi-a readus sufletul şi mi-a permis mie sa-L pomenesc. ”Elhadulillahi ellezii a’fanii fi gesedii we redde aleyye ruuhii we ezîne lii bizikrihi.”
4- “Într-adevăr în creaţia Cerurilor şi Pământului şi schimbarea nopţii şi a zilei sunt dovezi pentru cei care gândesc* Cei care Îl pomenesc pe Allah, stând în picioare şi şezând sau pe o parte a lor gândindu-se la creaţia Cerurilor şi a Pământului, Doamne nu ai creat acest lucru în deşert, Slava şi Ţie şi apără-ne de pedeapsa Focului*Doamne, pe cine arunci în Foc L-ai înjosit, iar cei nelegiuiţi nu au nici un fel de ajutor* Doamne, noi am auzit un veştitor ce chema la credinţa: “credeţi în Domnul vostru”, şi am crezut. Doamne, iartă-ne noua păcatele noastre şi absolvă-ne de faptele noastre cele rele, iar după moarte aşează-ne pe noi în rând cu cei evlavioşi * Doamne, dane noua ce ne-ai promis prin trimişii Tai şi nu ne înjosi pe noi în Ziua Învierii căci Tu nu iţi calci promisiunea”. Domnul lor le-a răspuns: “Eu nu las sa se piardă nici o faptǎ împlinita de vreunul dintre voi, bărbat sau femeie, aparţineţi unii altora. Iar pe cei care au pribegit şi au fost alungaţi din casele lor şi au fost chinuiţi întru Mine şi s-au luptat, şi au fost ucişi, o sa le iert faptele lor rele şi o sa-i introduc în grădini cu ape curgătoare, ca răsplata din partea Mea”. La Allah se afla cea mai buna răsplata * Sa nu te însele peregrinatul prin tari al celor necredincioşi * Plăcere trecătoare iar apoi sălaşul lor va fi Iadul… Ce râu …Însa cei cărora le este teama de Allah vor avea parte de grădini udate de pâraie în care vor sălăşui veşnic, dăruire de Allah; şi ceea ce este la Allah este mai bun pentru cei pioşi * Printre popoarele Cărţii sunt unii care cred în Allah, în ceea ce vi s-a trimis vouă şi ceea ce li s-a trimis lor, smeriţi înaintea lui Allah, care nu vând versetele(cuvintele) lui Allah pe un preţ de nimic. Aceia vor avea răsplata de la Domnul lor; Allah este grabnic la socoteala! * O, voi cei care credeţi, fiţi răbdători şi îndemnaţi la răbdare, uniţi-va şi fiţi cu frica de Allah, ca sa aveţi parte de izbânda!(suret Ale I’mran:190 –200)
| |
| | | | Ruga la trezire | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|