Forumul asociatiei femeilor musulmane 'EL NUR' din Republica Moldova
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul asociatiei femeilor musulmane 'EL NUR' din Republica Moldova

pentru femeile muslim din R. Moldova şi din toata lumea :)

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
BİNE ATİ VENİT PE FORUMUL DESTİNAT EXCLUİV FEMEİLOR femeimusulmane.md!!
Mevlid Kandili, 12-13 Ocak Pazar-Pazartesi Üç Ayların Başlangıcı, 30 Nisan Çarşamba:::::::::Regâib Kandili, 01-02 Mayıs Perşembe-Cuma:::::::::Mi’râc Kandili, 25-26 Mayıs Pazar-Pazartesi:::::::::Berât Kandili, 12-13 Haziran Perşembe-Cuma::::::::Ramazân’ı Şerif Başlangıcı, 28 Haziran Cumartesi:::::::::Kadir Gecesi, 23-24 Temmuz Çarşamba-Perşembe:::::::::Ramazan Bayramı 1. Gün, 28 Temmuz Pazartesi::::::::::Ramazan Bayramı 2. Gün, 29 Temmuz Salı Ramazan Bayramı::::::::::3. Gün, 30 Temmuz Çarşamba:::::::::Arefe, 03 Ekim Cuma Kurban Bayramı:::::::::1. Gün, 04 Ekim Cumartesi::::::::Kurban Bayramı 2. Gün, 05 Ekim Pazar:::::::Kurban Bayramı 3. Gün, 06 Ekim Pazartesi::::::::Kurban Bayramı 4. Gün, 07 Ekim Salı:::::::::Hicrî Yılbaşı, 25 Ekim Cumartesi::::::::Aşûre Günü, 03 Kasım Pazartesi
TREBUİE DE CİTİT
Cum tinem postul la Ramadan. İndicatii practice. POSTUL Şİ TİPURİLE DE POST Gusul abdest pe paşi ABDEST PE PAŞİ Cum facem namaz Separatoare pentru infrumusetarea mesajelor!
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» O porunca importanta: Rugaciunea
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeSam Dec 27, 2014 3:53 pm Scris de Sevde

» Probleme pe care un musulman trebuie så le evite:
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeSam Dec 27, 2014 3:46 pm Scris de Sevde

» citatul zilei!
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeLun Dec 22, 2014 2:50 pm Scris de Kagome San

» İnforatii despre haj si umre!!!
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 3:04 pm Scris de marianna

» Cum ne rugam in Noaptea Beraat(noaptea iertarii)
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeJoi Iun 12, 2014 10:03 am Scris de marianna

» NOAPTEA DE BERAAT
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeSam Mai 31, 2014 1:07 am Scris de Selma Nuran

» Bucataria turceasca! si nu numai!
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeMier Mai 21, 2014 6:36 am Scris de Selma Nuran

» Rochii de mireasa
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 7:06 am Scris de Kagome San

» Modele de a purta hijabul
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 6:58 am Scris de Kagome San

» Calendar islamic 2014
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:12 am Scris de Selma Nuran

» Falafel Chiftele de naut
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:11 am Scris de Selma Nuran

» Legile forumului!!!!!!!!!!
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:09 am Scris de Selma Nuran

» Postul(oruci). Tipurile de post
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeLun Mar 24, 2014 2:23 am Scris de Selma Nuran

» Ce simțim atunci când murim?
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeMier Mar 19, 2014 11:21 pm Scris de Selma Nuran

»  Citate de Dschalal ad-Din Muhammad Rumi mai numit si Mevlana
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeMar Mar 18, 2014 2:03 am Scris de Sevde

» femeia musulmana moderna
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 10:05 am Scris de Selma Nuran

» Care este motivul pentru care au fost creaţi oamenii?
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeVin Feb 21, 2014 10:23 pm Scris de Selma Nuran

» Avem voie musulmanii sa sarbatoreasca Craciunul şi Anul nou? Hadisuri la aceasta tema.
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeSam Feb 01, 2014 12:09 pm Scris de Vizitator

» Numerele in Araba
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeSam Feb 01, 2014 7:49 am Scris de Vizitator

» FECIOARA MARIA,O FEMEIE EXEMPLARA (Allah fie multumit de ea)
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeLun Dec 23, 2013 2:20 pm Scris de Sevde

Top postatori
Selma Nuran (908)
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Vote_lcapNOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Voting_barNOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Vote_rcap 
marianna (126)
NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Vote_lcapNOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Voting_barNOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Vote_rcap 
Ilynka (76)
~Noor İslam~ (61)
Sevde (36)
latifah (36)
umabudi(tatiana) (22)
Noora (19)
Elif (14)
um fagir-din harat (13)
METEO COUNTER
Сектор Чентру 
KUR'AN flash in araba RECİTARİ DİN KURAN in toate limbile Carti islamice prin poşta descarca carti islamice Menzil İLAHİİ Afla directia Kiblei in localitatea ta!!! Timpul de rugaciune in Chişinau Chişinau ezan saati
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 118, Lun Iul 31, 2017 6:57 pm

NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI )

In jos 
AutorMesaj
Selma Nuran
Admin
Admin
Selma Nuran

anul convertirii anul convertirii : 2010
feminin Capricorn Tigru
Data nasterii Data nasterii : 18/01/1987
Varsta Varsta : 37
Data de inscriere Data de inscriere : 29/08/2010
Localizare Localizare : CHİŞİNAU
Ocupatie Ocupatie : sotie şi mamica fericita elhamdullillah
Stare de spirit Stare de spirit : elhamdullillah
Mesaje Mesaje : 908

NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Empty
MesajSubiect: NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI )   NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeMar Iun 14, 2011 4:59 am

NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Divide11

Înãlţarea ( Miraci ) este numele cãlãtoriei Profetului(sav) de la Mescid-I Harâm ( Moscheea Sfântã din Mecca ) la Mescid-I Aksâ ( Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim ) şi de acolo în Ceruri lângã Prea-Înaltul Allah, o cãlãtorie sfântã plinã de înţelepciune şi taine. Aceastã cãlãtorie este o fericitã treaptã spre adevãrurile supreme şi aratã drumul celor care doresc sã pãşeascã cãtre Allah.
Din acest punct de vedere Înãlţarea ( Miraci ) este cãlãtoria omului cãtre virtute, înãlţarea de la a fi individ la a fi o persoanã umanã. Miraci este o oportunitate care aminteşte cã se pot atinge culmi nebãnuite care forţeazã mintea şi înţelegerea prin îngãduinţa divinã, cã drumul cãtre înãlţare în lumea înţelegerii şi atingerea milostivirii morale şi a liniştei sufleteşti trece prin curãţenia sufletului şi a spiritului, prin înãlţarea în virtute, prin supunerea şi legãmântul faţã de Stãpânul a tot ceea ce existã, Mãreţul Allah.
Înãlţarea ( Miraci ) este o cãlãtorie care trebuie sã fie atât cãtre ceruri, cât şi cãtre lumea interioarã a omului. Cãlãtoria pe care Profetul a fãcut-o din Moscheea Sfântã din Mecca ( Mescid-I Haram ) cãtre Moscheea din Ierusalim ( Mescid-I Aksâ ) şi apoi cãtre ceruri trebuie sã o facem în centrul lumii noastre spirituale care este sufletul. Rugãciunea de namaz care a fost consideratã de cãtre însuşi Profetul nostru ca o cãlãtorie a credicioşilor, exprimã triumful lumii noastre interioare şi purificarea. Pentru cã în timpul rugãciunii de namaz, credinciosul se aflã în prezenţa Domnului ( Rabb ) şi trãieşte libertatea de a se ruga numai la El şi de a cere ajutor numai de la El. În timpul namaz-ului credinciosul se îndreaptã cãtre Allah şi rãmâne singur cu Domnul ( Rabb ) nu numai cu corpul sãu, ci cu întreaga sa fiinţã, cu sufletul sãu, cu sentimentele şi gândurile sale şi trãieşte bucuria de a îşi reaminti cã se aflã mereu sub ocrotirea şi sprijinul Lui şi îşi umple de sens direcţia vieţii.
Inspiraţi de Înãlţarea ( Miraci ) Profetului ca individ, comunitate şi întreagã omenire trebuie sã lãsãm în urmã orice ruşine, urâţenie ori pãcat şi sã reflectãm asupra înãlţãrii spirituale. Drumul acesta este ca în loc de a ne risipi viaţa pe urma dorinţelor efemere sã observãm cu adevãrat cã viaţa pe care o trãim este trecãtoare şi sã ne întoarcem cãtre Allah, sã ducem o viaţã potrivitã celor îngãduite de El, de a lãsa în urmã lucruri folositoare pentru omenire, de a îmbina ştiinţa, tehnologia şi orice putere materialã cu morala. Astâzi în lume, cele mai mari necazuri pe care le are omenirea sunt nu din cauza catastrofelor naturale sau din cauzã cã Mãreţul Domn( Cenab-I Mevla ) ne dã mai puţine binefaceri, ci din cauza celor pe care singuri ni le provocãm, din cauza ego-ului care ne stãpâneşte mintea, din cauza duşmãniei şi excluderii ( discriminãrii ) fãrã sfârşit pe care o practicãm unul asupra celuilalt, din cauza egoismului şi lãcomiei, din cauza greşelilor incredibile la care ne conduc mânia şi ura. Momente binecuvântate ca Înãlţarea ( Miraci ) ne oferã prilejuri de a bate la poarta cea cu milã infinitã a Prea-Înaltului Domn ( Yüce Rabbimiz ) prin rugãciune, de a ne întoarce cãtre El, de a ne regãsi pe sine, de a avea rãgaz de a gândi; ne reîmprospãteazã voinţa de a scãpa de rãutatea şi urâţenia pe care egoismul din noi ni le aratã ca fiind frumoase. Ce fericiţi sunt cei care valorificã astfel Înãlţãrea ( Miraci-ul ).
Cu aceste sentimente, felicitãm toţi musulmanii din ţara noastrã şi din întreaga lume, ne rugãm Bunului Allah ca în aceastã noapte mâinile care se deschid în rugãciune şi rugile înãlţate cãtre Domnul ( Yüce Mevla ) sã fie primite, lumea islamicã sã fie unitã, vie şi împreunã, sã fie un prilej ca omenirea sã ajungã pe drumul cel bun, în teritoriile, începând cu pãrţile apropiate de noi, de la locurile sfinte unde au avut loc minunile de Isrâ şi Miraci şi pânã spre capãtul lumii sã înceteze nedreptãţile, locul durerii, al lacrimilor, al violenţei, al terorii şi al lipsei de speranţã sã fie luat de o pace şi bunãstare trainicã.

sursa: muftiyat.ro
[/size]

[
url=https://servimg.com/view/15588621/287]NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Divide11[/url]
[/font]
Sus In jos
http://musulmanmd.blogspot.com
Selma Nuran
Admin
Admin
Selma Nuran

anul convertirii anul convertirii : 2010
feminin Capricorn Tigru
Data nasterii Data nasterii : 18/01/1987
Varsta Varsta : 37
Data de inscriere Data de inscriere : 29/08/2010
Localizare Localizare : CHİŞİNAU
Ocupatie Ocupatie : sotie şi mamica fericita elhamdullillah
Stare de spirit Stare de spirit : elhamdullillah
Mesaje Mesaje : 908

NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Empty
MesajSubiect: Re: NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI )   NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) Icon_minitimeJoi Iun 14, 2012 10:33 pm

ANUL ACESTA IN 2012 NOAPTEA DE MIRACC VA FI SIMBATA 16 IUNIE SPRE DUMINICA 17 IUNIE.
ZIUA DE SIMBATA TINEM POST SI NOAPTEA SPRE DUMINIVCA NE RUGAM FF MULT SI CITIM DIN KURAN.

CUM NE RUGAM:
CUM NE RUGAM IN NOAPTEA DE MIRAC

ALLAH SA NE ACCEPTE RUGACIUNILE INSALLAH!

NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002 NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI ) 4092763002
Sus In jos
http://musulmanmd.blogspot.com

NOAPTEA DE ÎNÃLŢARE ( MIRACI )
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum ne rugam in noaptea inaltarii MİRACİ
» noaptea de REGAİB 2011
» NOAPTEA PREDESRINARII ( NOAPTEA KADIR )
» Va doresc o noapte de Miraci binecuvintata!!!!!!!!!!1
» NOAPTEA DE BERAAT

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul asociatiei femeilor musulmane 'EL NUR' din Republica Moldova :: İSLAM :: Zile sfinte şi sarbatori in İslam :: Luna Recep-
Mergi direct la: