“Oglinda, oglinjoara, incotro merge aceasta tara? Oglinda, Oglinjoara, nu mai bine plecam toti afara?”
• “Cand te uiti in oglinda, te vezi pe tine, dar uneori mai vezi si alte lucruri, mobila”.
• “Nu sunt de acord cu acest citat, deoarece Nichita era femeie si se uita mult in oglinda”.
• “Oglinda trebuie sa fie nelipsita din garderoba oricarui idealist”.
• “Vampirii nu au reflexie in oglinda, deci, conform acestui citat, nu pot fi idealisti”.
• “A avea un ideal inseamna a avea o oglinda si a avea o oglinda inseamna a avea un ideal. Niciodata o desincronizare”.
• “Se stie ca femeilor le place sa se uite in oglinda, de aceea Nichita ne indeamna idealurile spre achizitia unui astfel de instrument reflectorizant”.
• “Personal nu este de acord cu acest citat, deoarece nu sunt femeie ca Nichita sa stau sa ma cochetez, aranjez si fardez in oglinda ca o matrahula”.
• “Trebuie sa ne privim atent in oglinda si sa ne intrebam: Oglinda, oglinjoara, trec si eu bacul in aceasta vara?”
• “Cetateanul turmentat este reprezentat in lumea reala de omul obisnuit, adica betivul roman”.
• “Misterioase sunt caile scrisorii pierdute”.
• “Caragiale era un adevarat mistocar al secolului 17″.
• “Putem spune ca Caragiale e foarte actual, personajele cu prosti si betivi regasindu-se in fiecare club de fite din lumea noastra amara”.
• “Cetateanul turmentat se intreaba “Eu cu cine votez?” la fel ca sustinatorii de pahar a lui Basescu”.
• “Cetațeanul turmentat este reprezentat in lumea reala de omul obișnuit, adica bețivul roman”.
• “Acest text nu pare dramatic la prima vedere, dar cand ne dam seama ca e plin de zaharisiti si betivi incepe sa ne aduca aminte de vremurile noastre si de Basescu si devine trist”.
• “Zaharia Trahanache avea acest nume pus de Caragiale, deoarece se ocupa cu traficul de zahar. In mod similar, Farfuridi desfasura afaceri cu farfurii, iar Iordache Branzovenescu rula afaceri cu branza”.
• “Dupa numele lui Branzovenescu ne putem da seama ca acesta era de la tara si avea radacini stravechi in cultivarea branzei”.
• “Posesia unei oglinzi frumoase este foarte importanta in viața unui om”.
• “Idealul unui om și toate dorintele sale trebuiesc concentrate spre achiziționarea unei oglinzi stabile și bune”.
• “Nici un om nu trebuie sa treaca prin viața fara a avea in folosința macar o oglinda buna”.
• “Se stie ca femeilor le place sa se uite in oglinda, de aceea Nichita ne indeamna idealurile spre achiziția unui astfel de instrument reflectorizant”.
• “Personal nu este de acord cu acest citat, deoarece nu sunt femeie ca Nichita sa stau sa ma cochetez, aranjez și fardez in oglinda ca o matrahula”.
• “Trebuie sa ne privim atent in oglinda și sa ne intrebam: Oglinda, oglinjoara, trec și eu bacul in aceasta vara?”
• “Tipatescu reia tronul iar Stoici si Spancioc sunt garzile de corp”.
• “Ruxandra il implora sa renunte la crimele si omorurile”.
• “Palatul lui Procust”.
• “Perspectiva narativa imperecheata”.
• “Trasatura genului epic e prezenta liniilor de pauza”.
• “Autoarea Nichita Stanescu”.
• “Iona a fost publicat si inclus ulterior in Teologie”.
• “Ultima noapte de dragoste. Intaia noapte de amor”.
• “Iona a fost prins de catre peste, e dornic de inavutire. In final ii da ascultare lui Dumnezeu si va face ce ia spus”.
• As asuma constientul in viata.
• “Setea monstrului de sare.
• “Ultima noapte de dragoste. Intaia noapte de razboi este basm”.
• “Iona este un peste care se afla in interiorul tabloului I”.
• “Sinonim: despartire – dezbinare (adio)”.
• “Lunca-i lunca, iarba-i verde”.
• “Sunt nascut in… ” si se prezinta.
• “Am fost elev in perioada… “
• “Care am studiat profesionala”.
• “M-am angajat la un servis cu profil mec. Unde am muncit 6 ani fara forme legale”.
• “Inca din 1-4 mi-am dorit sa invat si totodata sa practic aceasta meserie”.
• “Momentan sunt civil”.
• “Eu ma consider un om apt de munca”.
• “In aceasta viata avem de urmat 3 pasi: trecut, prezent si viitor”.
• “Voi urma o scoala cu profil tehnic in care le voi povesti prezentul meu”.
• “Atat timp in viata cat nu stii sa pierzi nu ai sa castigi”.
• “A venit toamna, acoperami inima cu ceva, cu umbra ta sau cu umbra unui copac”.