Forumul asociatiei femeilor musulmane 'EL NUR' din Republica Moldova
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul asociatiei femeilor musulmane 'EL NUR' din Republica Moldova

pentru femeile muslim din R. Moldova şi din toata lumea :)

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
BİNE ATİ VENİT PE FORUMUL DESTİNAT EXCLUİV FEMEİLOR femeimusulmane.md!!
Mevlid Kandili, 12-13 Ocak Pazar-Pazartesi Üç Ayların Başlangıcı, 30 Nisan Çarşamba:::::::::Regâib Kandili, 01-02 Mayıs Perşembe-Cuma:::::::::Mi’râc Kandili, 25-26 Mayıs Pazar-Pazartesi:::::::::Berât Kandili, 12-13 Haziran Perşembe-Cuma::::::::Ramazân’ı Şerif Başlangıcı, 28 Haziran Cumartesi:::::::::Kadir Gecesi, 23-24 Temmuz Çarşamba-Perşembe:::::::::Ramazan Bayramı 1. Gün, 28 Temmuz Pazartesi::::::::::Ramazan Bayramı 2. Gün, 29 Temmuz Salı Ramazan Bayramı::::::::::3. Gün, 30 Temmuz Çarşamba:::::::::Arefe, 03 Ekim Cuma Kurban Bayramı:::::::::1. Gün, 04 Ekim Cumartesi::::::::Kurban Bayramı 2. Gün, 05 Ekim Pazar:::::::Kurban Bayramı 3. Gün, 06 Ekim Pazartesi::::::::Kurban Bayramı 4. Gün, 07 Ekim Salı:::::::::Hicrî Yılbaşı, 25 Ekim Cumartesi::::::::Aşûre Günü, 03 Kasım Pazartesi
TREBUİE DE CİTİT
Cum tinem postul la Ramadan. İndicatii practice. POSTUL Şİ TİPURİLE DE POST Gusul abdest pe paşi ABDEST PE PAŞİ Cum facem namaz Separatoare pentru infrumusetarea mesajelor!
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» O porunca importanta: Rugaciunea
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeSam Dec 27, 2014 3:53 pm Scris de Sevde

» Probleme pe care un musulman trebuie så le evite:
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeSam Dec 27, 2014 3:46 pm Scris de Sevde

» citatul zilei!
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Dec 22, 2014 2:50 pm Scris de Kagome San

» İnforatii despre haj si umre!!!
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 3:04 pm Scris de marianna

» Cum ne rugam in Noaptea Beraat(noaptea iertarii)
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeJoi Iun 12, 2014 10:03 am Scris de marianna

» NOAPTEA DE BERAAT
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeSam Mai 31, 2014 1:07 am Scris de Selma Nuran

» Bucataria turceasca! si nu numai!
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeMier Mai 21, 2014 6:36 am Scris de Selma Nuran

» Rochii de mireasa
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 7:06 am Scris de Kagome San

» Modele de a purta hijabul
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 6:58 am Scris de Kagome San

» Calendar islamic 2014
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:12 am Scris de Selma Nuran

» Falafel Chiftele de naut
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:11 am Scris de Selma Nuran

» Legile forumului!!!!!!!!!!
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:09 am Scris de Selma Nuran

» Postul(oruci). Tipurile de post
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Mar 24, 2014 2:23 am Scris de Selma Nuran

» Ce simțim atunci când murim?
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeMier Mar 19, 2014 11:21 pm Scris de Selma Nuran

»  Citate de Dschalal ad-Din Muhammad Rumi mai numit si Mevlana
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeMar Mar 18, 2014 2:03 am Scris de Sevde

» femeia musulmana moderna
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 10:05 am Scris de Selma Nuran

» Care este motivul pentru care au fost creaţi oamenii?
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeVin Feb 21, 2014 10:23 pm Scris de Selma Nuran

» Avem voie musulmanii sa sarbatoreasca Craciunul şi Anul nou? Hadisuri la aceasta tema.
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeSam Feb 01, 2014 12:09 pm Scris de Vizitator

» Numerele in Araba
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeSam Feb 01, 2014 7:49 am Scris de Vizitator

» FECIOARA MARIA,O FEMEIE EXEMPLARA (Allah fie multumit de ea)
BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Dec 23, 2013 2:20 pm Scris de Sevde

Top postatori
Selma Nuran (908)
BESMELE İNAİNTE DE MASA Vote_lcapBESMELE İNAİNTE DE MASA Voting_barBESMELE İNAİNTE DE MASA Vote_rcap 
marianna (126)
BESMELE İNAİNTE DE MASA Vote_lcapBESMELE İNAİNTE DE MASA Voting_barBESMELE İNAİNTE DE MASA Vote_rcap 
Ilynka (76)
~Noor İslam~ (61)
Sevde (36)
latifah (36)
umabudi(tatiana) (22)
Noora (19)
Elif (14)
um fagir-din harat (13)
METEO COUNTER
Сектор Чентру 
KUR'AN flash in araba RECİTARİ DİN KURAN in toate limbile Carti islamice prin poşta descarca carti islamice Menzil İLAHİİ Afla directia Kiblei in localitatea ta!!! Timpul de rugaciune in Chişinau Chişinau ezan saati
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 118, Lun Iul 31, 2017 6:57 pm

BESMELE İNAİNTE DE MASA

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Selma Nuran
Admin
Admin
Selma Nuran

anul convertirii anul convertirii : 2010
feminin Capricorn Tigru
Data nasterii Data nasterii : 18/01/1987
Varsta Varsta : 37
Data de inscriere Data de inscriere : 29/08/2010
Localizare Localizare : CHİŞİNAU
Ocupatie Ocupatie : sotie şi mamica fericita elhamdullillah
Stare de spirit Stare de spirit : elhamdullillah
Mesaje Mesaje : 908

BESMELE İNAİNTE DE MASA Empty
MesajSubiect: BESMELE İNAİNTE DE MASA   BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Iun 06, 2011 4:56 am

BESMELE İNAİNTE DE MASA 18063510

BESMELE İNAİNTE DE MASA

' Cine incepe se aşeaza la masa sa spuna Besmele inainte sa inceapa a minca. Daca uiti sa spui Besmele la inceput, atunci (in momenul cind iti aminteşti) sa spui: Bismillahi fi evvellhi ve ahirihi'
Hadis-si Şerif, Sunen-i Tirmizi

İnainte sa mincam sau sa bem ceva trebuie sa spunem Besmele, cind ne sculam de la masa sa spunem Elhamdullillah, caci aşa trebuie sa ne comportam in fata lui Allah. Daca spunem astfel, mincarea noastra inmulteşte şi-l indeparteaza pe Şeytan de la acea masa.
Ashabı Kiram ( prietenii Profetului sav) L-au intrebat: 'Ya Resulullah, noi mincam, dar nu ne putem satura!' Profetul (sallallahü aleyhi vesellem) le-a raspuns: ' Cred ca mincati toti separat', sahabe au zis ca da....atunci Profetul (sallallahü aleyhi vesellem) le-a spuns: ' Stringeti-va in jurul mesei şi spuneti Besmele inainte de a incepe, daca faceti astfel, Allahü Teala o sa va dea bereket la mincarea voastra.'
Cabir bin Abdullah (radiallahu anhüma) povestea cuvintele Profetului (sallallahü aleyhi vesellem): 'Cine aunci cind intra in casa şi cind incepe sa manince, spune Besmele, Seytan le spune fratilor lui şi prietenilor lui ca in aceasta casa cineva a pronuntat numele lui Allah şi nu putem ramine aici şi n u putem minca nimic; dar daca cineva cind intra in casa şi cind incepe sa manince nu spune Besmele, Seytan le spune fratilor şi prietenilor lui ca noaptea asa aveti unde sta şi ce minca.'

Hz. Huzeyfe (radiallahu anhüma) povestea: Cind stateam la masa cu Profetul (sallallahü aleyhi vesellem), nimeni nu incepea sa manince pina nu incepea sa manince Profetul (sallallahü aleyhi vesellem). İntr-o zi neam aşezat la masa şi a venit un beduin care a inins mina sa manince, Peygamber Efendimiz(sallallahü aleyhi vesellem) imediat ia tinut mina...Un pic mai tirziu a venit o fetitaşi la fel a intins mina la mincare.. Peygamber Efendimiz(sallallahü aleyhi vesellem) a tinut şi mina ei şi a spus astfel: ' Şeytan maninca din mincarea la care nu sa spus Besmele, ca sa manince din mincarea noastra a veni cu acel beeduin şi eu l-am tinut de mina. Ca sa manince din mincarea nostra a venit şi cu acesta fetita şi eu am tinut şi mina ei. Jur la numele lui Allah ca tineam minile lor, mina lui Şeytan era in minile mele.''

BESMELE İNAİNTE DE MASA 18063510

sursa: traducere libera de pe un calendar turcesc cu orele de namaz
Sus In jos
http://musulmanmd.blogspot.com
Ilynka
Super Membru niv. 2
Super Membru niv. 2
Ilynka

feminin Leu Cocos
Data nasterii Data nasterii : 25/07/1993
Varsta Varsta : 31
Data de inscriere Data de inscriere : 01/06/2011
Localizare Localizare : Sangerei
Mesaje Mesaje : 76

MesajSubiect: Re: BESMELE İNAİNTE DE MASA   BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Iun 06, 2011 5:30 am

Un subiect foarte interesant,care ne face sa intelegem importanta besmellelor!
Sus In jos
Selma Nuran
Admin
Admin
Selma Nuran

anul convertirii anul convertirii : 2010
feminin Capricorn Tigru
Data nasterii Data nasterii : 18/01/1987
Varsta Varsta : 37
Data de inscriere Data de inscriere : 29/08/2010
Localizare Localizare : CHİŞİNAU
Ocupatie Ocupatie : sotie şi mamica fericita elhamdullillah
Stare de spirit Stare de spirit : elhamdullillah
Mesaje Mesaje : 908

MesajSubiect: Re: BESMELE İNAİNTE DE MASA   BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitimeLun Iun 06, 2011 5:44 am

Besmele adica Bismilllahir Rahmanir Rahiym inseamna in numele lui Allah cel milostiv şi indurator

adica un musulman orice face trebuie sa faca in numele lui Allah, mai este o vorba care spune '' orice lucru benefic este acela care incepe cu Besmele'' e clar ca 'benefic' aici are un secs foarte larg.

daca vorbim de vıata de zi cu zi cu Besmele incepe absolut orice... cind incepi sa faci minare... cind pui pe masa... cind intri in pat sa dormi.. cind rezeşti dimineata... cind ieşi şi intri in casa... cind intram undeva .... adica orice inceput e cu Besmele şi asa ne face sa nu uitam niciodata de Allah şi sa ne sımtim protejati de rautati şi de Şeytan....

daca te obişnuieşti sa spui permanent Besmele, e foarte bine...

caci pentru orice fapta care nu se face in numele lui Allah un musulman va da socoteal
a!
Sus In jos
http://musulmanmd.blogspot.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BESMELE İNAİNTE DE MASA   BESMELE İNAİNTE DE MASA Icon_minitime

Sus In jos

BESMELE İNAİNTE DE MASA
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» EÜZÜ Şİ BESMELE explicatie in turca
» ARABİİ İNAİNTE DE MOHAMMED (s.a.v.)
» Sfatul unei mame pentru fiica sa inainte de casatorie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul asociatiei femeilor musulmane 'EL NUR' din Republica Moldova :: İSLAM :: Predici şi invataturi-
Mergi direct la: